De eerste seconden dat je presentatie begint, denkt je publiek maar één ding: ‘Wie ben jij en waarom moet ik naar je luisteren?’ Je titel of de informatie in je Keynote zijn vaak onvoldoende reden om aandachtig te (blijven) luisteren.

Kun je ons persoonlijk raken, dan zijn we ineens wel reuze benieuwd naar wat je te vertellen hebt.

Over de masterclass

Een aparte tak van ons is de masterclass Stage Your Story – presentatietechnieken. Geboren uit de verbazing dat er vaak alleen aandacht wordt besteed aan uiterlijke kenmerken: “Hoe sta je? Hoe beweeg je? Hoe spreek je?” Ook belangrijk, maar bijzaak als het gaat om de kern: Wie bén jij?
Bij het ontwikkelen van de masterclass hebben we gekeken naar de beroepsgroep die – met betrekking tot presentatietechnieken – het hardst wordt beoordeeld: De Stand-Up Comedian.
Doe je het niet goed, ga je dood op het podium en hoef je nooit meer terug te komen. Maar doe je het goed, krijg je aandacht, een lach en applaus.

Wat leer je

In een 1-daagse training onderzoeken we welke vertelvorm het best past bij de deelnemers. Een vorm die meteen iets zegt over de persoon en die de presentatie daardoor uniek maakt.
De training is een begin. We geven tools mee die ‘doorwerken’.
 Persoonlijke technieken die je zelf in elke presentatie kunt toepassen en verder kunt fijnslijpen.  En zo verder ontwikkelt naar je eigen presentatiestijl.

Voor wie

Voor jou en/of je collega’s. Het maakt niet uit of jullie gewend zijn te spreken voor grote of kleine groepen.

Praktische Informatie

Duur: 1 dag

Locatie: bij jullie in het bedrijf of op locatie

Aantal deelnemers: tussen 1 en 7 (meer deelnemers in overleg)

Van masterclass tot bedrijfsuitje

Een masterclass als onderdeel van je bedrijfsevent? Dat is een topidee en kan op duizend manieren. Samen kijken we wat het beste bij jullie past. Zo hebben we het aangepakt met Nike.

We vroegen deelnemers wat ze geleerd hebben en wat ze bijzonder vonden:

Hoe zorg ik ervoor dat een speech ‘oprecht’ overkomt.

Hoe maak je je presentatie boeiender, door middel van humor en eigen anekdotes. Meer in het nu zijn in plaats van het zenden van de boodschap.

Raakvlakken met theater – Fun factor.

Heel persoonlijke benadering.

Goed dat er individueel tijd werd gegeven om een eigen verhaal en stijl te vinden.

Ik heb het gevoel dat ik meer mezelf mag en kan zijn met deze tips & tricks.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!