TATARATAA! is al enkele jaren de motor achter het Maritime Awards Gala. Vanaf conceptontwikkeling tot de daadwerkelijke uitvoering. Jennifer en Natasja vullen elkaar hierbij perfect aan, waardoor ze het coördinerende team heel klein kunnen houden. Door samen te werken met professionals uit diverse hoeken weten ze een groot evenement, zoals ons gala met ca. 850 dinerende gasten, strak en professioneel neer te zetten.

Bij aanvang wordt op een losse, informele manier gespard met de klant. Daarbij reiken zij nieuwe, inspirerende invalshoeken aan, maar blijven ook open staan voor de feedback vanuit de klant. Op basis van een eerste conceptpresentatie wordt dan doelgericht in stappen toegewerkt naar een concreet evenement: welke stijl kiezen we, welke attributen en meubilair sluiten hierop aan, hoe kan entertainment naast verstrooiing ook ondersteuning aan de positionering bieden, hoe delen we de tijd zo in dat de avond strak volgens planning loopt, maar ongedwongen aanvoelt voor de bezoeker. Alle ideeën, aankleding, catering, entertainment en overkoepelende planning komen samen op de dag zelf. Jennifer en Natasja ontpoppen zich op die momenten als geroutineerde dirigentes, die de verschillende disciplines niet alleen klaarstomen voor een perfecte performance gedurende de avond, maar ook zorgen voor een harmonieuze samenwerking met de andere betrokken partijen.

Juist in het leggen van die verbinding, in het creëren van een gezamenlijke verantwoordelijkheid en een maximale samenwerking, wordt de kiem gelegd voor een bruisende en geslaagde avond, in ons geval het gala dat de innovatiekracht van het Nederlandse maritieme cluster viert.

Henk Volmerink | Voorzitter Maritime Awards Gala

Jennifer is alleen maar energie, zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel passie en enthousiasme dat je meestal gelijk verkocht bent. Natasja is heel gestructureerd en overzichtelijk qua mogelijkheden en kosten. Die combinatie is voor mij super belangrijk. De samenwerking is heel fijn en duidelijk. Kleine organisatie waardoor je makkelijk kan schakelen en altijd goed bereikbaar.

Zij weten echt mee te denken met het merk en de identiteit en toch steeds weer iets verrassends en iets nieuws te verzinnen. Zij nemen tijdens producties alle zorgen weg zodat wij alleen maar kunnen genieten en ons kunnen focussen op onze prestaties en klanten.

– Sandrine van den Berg | Education Manager REDKEN


Jennifer ziet meteen wat goed is, wat potentie heeft en waar meer uitgehaald kan worden. Maar nog belangrijker ziet ze meteen wat niet goed is en handelt daar direct naar. Daarnaast is haar grote kracht haar zelfvertrouwen. Alles durven te zeggen en op te gooien in alle kwetsbaarheid. Dat zorgt dat er altijd goede ideeën tussen zitten.

Jennifer is recht door zee, ambitieus en fanatiek. En niet bang om dingen te leren en kritiek te incasseren. Ze is bescheiden als het moet, en sterk als ze haar mannetje moet staan. Ik werk graag met Jennifer omdat ze creatief sterk is en heel eerlijk is. Dat maakt dat we samen elkaar completeren.

Het sterkst is Jennifer in het zien van mogelijkheden. Ze is niet iemand die bij de eerste drempel al rechtsomkeert maakt. Ze heeft iets voor ogen en zal proberen daar zo dicht mogelijk bij te komen. Ze werkt met twee cijfers achter de komma. En dat zijn de fijnste vakmensen om mee samen te werken.

– Jochem Myjer | Cabaretier

De reden waarom wij vanuit HPE graag samenwerken met TATARATAA!, is vanwege de altijd zeer verrassende en in het oog springende ideeën die ze hebben. Als wij komen met een idee over de uitvoering van een event of show, pakken ze dit op en maken er altijd iets van wat wij niet hadden kunnen bedenken, wat blijft hangen bij onze doelgroep en waar we zelf altijd zeer enthousiast over worden. Ze weten de sfeer altijd goed te pakken.

De samenwerking is persoonlijk en altijd intens. De mensen die via TATARATAA! betrokken zijn bij onze events worden onderdeel van ons team en zetten zich in voor alles wat er gedaan moet worden. Daarnaast zijn ze altijd in staat te begrijpen wat onze prioriteiten zijn en op welke manier we willen werken.

De producties van TATARATAA! blinken altijd uit door de intense ervaring die ze met zich meebrengen. De omgeving, de muziek, de show, de visuals… alles is erop gericht om een optimale indruk te maken op de doelgroep. Het lukt ze iedere keer weer.

– Marco Lesmeister | Sales Director Hewlett Packard Enterprise

De creatieve kracht van TATARATAA! is dat ze in mogelijkheden denken, meedenken in de merkbeleving, het totaalconcept [muziek/beeld/food/licht/etc] en vooruit denken.

Het sterkst aan de producties is het totaalconcept, dat altijd verrassend en fris is in een goede prijs-kwaliteitverhouding.

– Patrick van Beek | Artistiek Manager L’Oréal Professionnel

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!