AWARD SHOWS

Of je nu baanbrekend talent in de maritieme industrie wilt bekronen of de creatieve high-flyers uit de beautybranche, wij zorgen dat het evenement staat. Elke show maken we samen from scratch. Sleutelinzichten vertalen we naar een totaalconcept van spraakmakend entertainment op maat. Een hele mond vol, maar als je door ons portfolio klikt, krijg je vast een idee. We zorgen dat regie, productie, copy, vormgeving, licht, muziek, video, art, live-performances en food and beverage samen één verhaal vertellen: jullie verhaal.

TATARATAA! is al enkele jaren de motor achter het Maritime Awards Gala. Vanaf conceptontwikkeling tot de daadwerkelijke uitvoering.

– Henk Volmerink | Maritime Awards Gala

 

FASHION SHOWS & BRAND EVENTS

Elk jaar produceren we verschillende haarshows, fashion shows en productlanceringen. Maar elke show is weer anders. Want elk merk en elke lijn verdient het om in al zijn eigenwijsheid en kracht op het podium te staan.

De creatieve kracht van TATARATAA! is dat ze in mogelijkheden denken, meedenken in de merkbeleving en vooruit denken.

– Patrick van Beek | Artistiek Manager L’Oréal Professionnel

 

BEDRIJFSEVENTS

Een bedrijfsevenement heeft een boodschap. Altijd. De kunst is om je verhaal zo te vertellen dat je mensen de boodschap niet alleen begrijpen, maar dat ze zich er ook in kunnen vinden. En er in het mooiste geval zelfs als één man achter komen staan. Welk verhaal wil je vertellen? Is het de bedoeling dat ze geïnspireerd raken, gemotiveerd en vol energie om een druk jaar aan te kunnen? Of juist om de verbinding weer te vinden na een reorganisatie?

Samen definiëren we de why van je event. Op basis daarvan ontwikkelen we een concept dat alleen voor jullie bedrijf, op dit specifieke moment werkt. Never copy paste.

De producties van TATARATAA! blinken altijd uit door de intense ervaring die ze met zich meebrengen. De omgeving, de muziek, de show, de visuals… alles is erop gericht om een optimale indruk te maken op de doelgroep. Het lukt ze iedere keer weer.

– Marco Lesmeister | Sales Director Hewlett Packard Enterprise

 

CHOREOGRAFIE/EINDREGIE/REGIE

Met een achtergrond in zowel dans, theater als reclame, regisseert Jennifer van der Schaaf persoonlijke, kleine, maar ook grote en nog grotere verhalen. Zo deed ze de choreografie voor vier voorstellingen van cabaretier Jochem Myjer, regie voor Jesse Klaver en Typhoon in AFAS en concept en regie van de horrorshow voor Halloween Fright Nights.

Het sterkst is Jennifer in het zien van mogelijkheden. Ze is niet iemand die bij de eerste drempel al rechtsomkeert maakt. Ze heeft iets voor ogen en zal proberen daar zo dicht mogelijk bij te komen.

– Jochem Myjer | Cabaretier

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!