TATARATAA!

STAGE YOUR STORY

Jennifer is alleen maar energie, zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel passie en enthousiasme dat je meestal gelijk verkocht bent. Natasja is heel gestructureerd en overzichtelijk qua mogelijkheden en kosten. Die combinatie is voor mij super belangrijk.

– Sandrine van den Berg | Education Manager REDKEN

 


Als wij komen met een idee pakken ze dit op en maken er altijd iets van wat wij niet hadden kunnen bedenken, wat blijft hangen bij onze doelgroep en waar we zelf altijd zeer enthousiast over worden.

Marco Lesmeister | Sales Director Hewlett Packard Enterprise


Je hebt een verhaal te vertellen. Over je bedrijf, je merk, een nieuw product of misschien wel over en voor je mensen. Wat dat verhaal precies is, ontdekken we samen. Zodra we het vinden, scherpen we het aan, gieten we het in een creatief concept en zetten we het op een podium.

Ze vertellen je verhaal door

Daardoor creëren we niet alleen een wauw-effect dat blijft hangen, maar zorgen we ook dat de mensen uit je publiek ambassadeurs worden: ze vertellen het door. Zo wordt een gewoon bedrijfsevenement een overtuigend verhaal met impact.

Entertainment op maat

Het zoeken, vinden en theatraal vormgeven van jouw verhaal is onze kracht. Dat betekent dus ook, dat we geen kant-en-klare acts inkopen. We zouden niet durven. Een krachtig, onderscheidend event vertelt tenslotte een verhaal: het onlosmakelijke verhaal van jouw merk. Dát moet staan. Dus gaan we door tot iedereen achter het concept staat. Het is pas af als het klaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!